Tilbud nummer tre million

15 dec 2021 | AutoDesktop

Nu er der lavet tre millioner tilbud i AutoDesktop, kun 20 måneder efter tilbud nummer to million. Det var en sælger hos Gunner Due i Køge som lavede det og det blev da også til et salg. Læs her hvilken fakbriksny bil, som blev købt og leveret.

Et yngre par på jagt efter en vogn, der kunne leveres med det samme, kom den 3. december forbi Gunner Due i Køge og fik et tilbud på en Suzuki Swace hybrid. De blev lokket ind af en kampagne for lagermodeller til priser fra 279.990 kroner.

”Det var en af de sidste, vi havde på lager,” husker Salgskonsulent Christian Hansen, der lavede et tilbud i AutoDesktop, der viste sig at være nummer 3.000.000 af slagsen i programmet.

Som den gode sælger han er, kom parret ikke ud ad døren, før de havde sat pen til en topudstyret hybrid.

”Du får jo meget for pengene med en Suzuki,” griner bilsælgeren, men ligger så stemmen i alvorlige folder, da han bliver spurgt om, hvad det betyder for ham at have lavet tilbud tre million.

”Det er da en god måde at vise, at der trods alt sker noget, for ellers har det da været et lidt stille år,” mener han.

Trods et stille år, så kan der jo til tider være travlt i et bilhus, og her er Christian Hansen glad for sit AutoDesktop.

”Jeg tror, alle bilsælgere kan genkende, at man har rigtig mange bolde i luften. Her er det dejligt, at AutoDesktop holder styr på kunder og processen, og kan holde en i ørene og følge en helt til døren, så man ikke misser noget,” mener Christian Hansen og uddyber.

”Det er guld værd i den her branche at have styr på kunderne, for det er vores levebrød. Det må bare ikke smutte,” formaner han, inden han sætter tænderne i den chokolade, Auto IT har sendt, som en markering af begivenheden.

Læs mere om AutoDesktop her.

Christian Hansen fik naturligvis en lille erkendtlighed for arbejdet med tilbud nummer 3,0 million.