Ny måde at finde bil på hjælper bilsælgere

25 mar 2021 | Biltorvet.dk

Biltorvet introducerer det digitale svar på din bilkloge ven. Den er for dig, der går mere op i helsekost, hunde eller havestole end hvordan det transporteres. Biltorvet har opfundet smart søgning af biler, hvor man med bløde værdier kan finde den perfekte bil helt uden at skulle tage stilling til nørdet teknik.

Mangler du en bilkyndig bil-ven, så kommer Biltorvet nu til undsætning.
På biltorvet.dk har man lavet en helt ny måde at søge biler på, som ikke handler om bilen, men om bilen til dig. Funktionen, som meget passende kaldes Biltorvets Bilguide, kan ved hjælp af nogle få klik finde en række gode biler, som matcher dine behov.

Verdens nemmeste måde at finde bil på
Du skal fx tage stilling til, om bilen skal være en familiebil, sportsvogn eller en praktisk bil, og prioritere om rummelighed er mere vigtig, end at bilen er hurtig.

”Vi har jo 55.000 biler på biltorvet.dk, og hvordan finder man lige den, der passer bedst til budgettet? Det er uoverskueligt for mange, når man ikke har nogen holdning til bilens tekniske specifikationer, som jo er det, bilportaler normalt bruger i søgningen. Derfor har vi lavet en smart funktion til dig, der ved, hvad du har brug for, men hvor alle de nørdede specifikationer kører hen over hovedet på dig. Biltorvets guide er verdens nemmeste måde at matche dit bilbehov på med en af de over 55.000 biler på biltorvet.dk,” lover Tim Kongsbach, produktchef på biltorvet.dk.

Næsten magi
Bagved den nye og revolutionerende måde at finde bil på, ligger en motor, som har kategoriseret alle biler på de bløde værdier, og som derfor hurtigt kan regne sig frem til det helt perfekte match.

Det er ikke kunstig intelligens eller magi, men tæt på – det vil for mange nok føles sådan, fordi man får et svar efter at have klikket sig igennem ret få spørgsmål. Lidt som, når den gode ven af familien, der ved alt om biler, spørges til råd,” forklarer produktchef for biltorvet.dk, Tim Kongsbach.
Når man har klikket sig gennem forløbet på bilguiden, får man præsenteret en række bilmodeller som passer, og klikker man sig ind på en model, vises rækken af annoncer af den enkelte model, hvor man kan tage stilling til pris, farve og udstyr, samt få kontakt med den forhandler, der har bilen til salg.

Det er mig bekendt første gang, man ser sådan en funktion herhjemme, og vi forventer det bliver en meget stor succes. I dag vil vi alle jo gerne have både kompetent, men også nem og hurtig hjælp, og det opfylder denne nye måde at søge på til fulde,” beretter Tim Kongsbach.

En fordel for Biltorvets forhandlere
For forhandlerne betyder det endnu mere trafik på biltorvet.dk, som netop er blevet relanceret i et nyt og mere brugervenligt design. Allerede efter få måneder viser det nye Biltorvet sin styrke.
Sammenlignet med februar sidste år er antallet af leads på annoncer steget med 50 procent, mens leads fra den indbyggede bytteprisfunktion er steget med 39 procent. Trafikken målt på antal besøg er steget med 79 procent.

Det er fantastiske tal, som vi forventer kun vil stige,” forklarer produktchefen.

Opbakningen er også steget dramatisk, hvor 600 flere forhandlere nu bruger biltorvet.dk, og antallet af bilannoncer er vokset fra 35.000 til 55.000 siden februar sidste år.

”Det større udvalg vil alt andet lige tiltrække flere besøgende, men vi har også sat sving i en større reklamekampagne i forbindelse med den nye søgefunktion. Det vil give vores mange nye forhandlere valuta for deres investering på biltorvet.dk,” konkluderer Tim Kongsbach.

Biltorvet.dks mål er fortsat at være meget mere end bare endnu en bilportal – vi er branchens egen portal og det er noget, vi skaber sammen. Uden jeres opbakning, intet biltorvet.dk. Så tak, fordi du er en del af fællesskabet.