Thomas sparer femcifret beløb på bilannoncer

19 aug 2021 | Biltorvet.dk

En test med at sælge biler på en anden bilportal end Biltorvet fik en skæv udgang for JM Biler i Slagelse. Fire måneders flirt med fire biler endte med at koste et femcifret beløb. Nu holder de sig til biltorvet.dk.

Fire biler, der ikke blev solgt, men til gengæld kostede et femcifret beløb. Det er erfaringen, som Thomas Møller, medejer af JM Biler i Slagelse, gjorde sig for et par år siden, da han forsøgte at sælge fire biler på en anden bilportal end biltorvet.dk.

”Det fik vi ikke så meget ud af,” husker Thomas, der siden har holdt sig til at sælge biler på biltorvet.dk.

Faktisk har JM Biler brugt biltorvet.dk så længe Thomas Møller kan huske.

”Det er noget billigere og fungerer fint. Biltorvet.dk virker også som en mere seriøs portal end mange af de andre,” mener han.

JM biler i Slagelse sælger i runde tal to biler hver uge, ca. 120 biler årligt, og har et stort værksted med seks lifte og lige så mange ansatte. Det er ejet af far og søn, Jens Møller og Thomas Møller. Lige nu er der 30 biler til salg på biltorvet.dk og det er alt fra nyere Kia Picanto til en klassisk Cadillac Eldorado.

Amerikanere er en del af passionen. Her er far og søn ved en meget original Pontiac Trans Am Firebird, som ikke er til salg.


”Vi har alle slags biler, men vi holder os fra biler over 200.000 kroner, for her konkurrerer vi for meget med prisen på de fabriksnye biler. Lige nu er vi som mange andre presset på priserne, men vi sælger da biler – sidste uge solgte vi tre Skoda Octavia på fire dage. Indkøbspriserne er høje, men vi tør ikke købe for dyrt ind og lade salgspriserne stige. Hvis markedet igen falder, skal der være luft til, at vi kan give et helt års garanti om et år, hvis de nye regler om reklamationsret bliver vedtaget,”
forklarer Thomas Møller.

Vejen er en fordel
Thomas fremhæver, at de har en klar fordel i at ligge lige op til en stor indfaldsvej, da det giver mange strøgkunder. Derudover annoncerer de også i lokalaviser, selv om der er længe imellem. Thomas Møller vil også gerne have gang i en Facebook-profil, så huset kan sælge biler den vej rundt.

Men hvorfor overhovedet have bilhandel, når nu man har et godt og velkørende værksted – der sidste år kunne fejre 30-års jubilæum.

Værkstedet laver alt fra almindelige Skodaer til tunge Chevy’er.

”Vi vil gerne have begge dele. Når vi sælger en bil, giver det os noget at lave på værkstedet, fordi kunderne kommer tilbage med deres bil. Omvendt kan vi sælge en ny, hvis en kunde kommer med en bil, der kræver en stor og meget dyr reparation,” forklarer Thomas Møller.

Før i tiden var bilhuset autoriseret Skodaforhandler og -værksted, men det blev droppet, da retningslinjerne blev mange. I dag er værkstedet en del af værkstedskæden CarPeople, der har specialiseret sig i tidligere mærkeværksteder.

”Det har jo den fordel, at når jeg får en Ford ind, kan jeg ringe til en af de andre i kæden, der havde Ford som speciale. På den måde kan vi udnytte hinandens viden,” erfarer Thomas Møller.

En af værkstedets seks lifte. Thomas ses til højre i billedet.

 

Fakta

JM Biler

  • Bilsalg og værksted i kæden CarPeople og 6 ansatte.
  • Tidligere autoriseret nyvognsforhandler og -værksted for Skoda.
  • Sælger lidt over 50 brugte biler om året.
  • Specialet er biler under 200.000 kroner og amerikanere.
  • Jens Møller overtog stedet for 31 år siden.
  • I dag er det ejet af far og søn, Jens og Thomas Møller.

Far og søn, Jens og Thomas foran en Viper, der heller ikke er til salg. Endnu.