CB Auto: Udlejning af biler er let

10 nov 2021 | Hjemmeside

Ny hjemmeside fra Auto IT med online-booking har givet CB Auto 20 procent mere tid, fordi kunderne selv gør en del af arbejdet.

I Danmarks ældste by, Ribe med knap 9000 indbyggere, ligger CB Auto på industrivej i byens industrikvarter sammen med en del andre bilbutikker.

CB Auto er en af de store af slagsen. De sælger 1500 biler om året og har 200 biler til udlejning. For nyligt fik de ny hjemmeside med EasyBooking, et system, så besøgende kan booke værkstedstider og EasyRent, hvor man kan leje en bil direkte via hjemmesiden. Sidstnævnte har Auto IT lavet i samarbejde med Rentlog.

”Det fungerer godt,” syntes indehaver Christian Brandt og mener, at han i hvert fald sparer 20 procent tid på at håndtere hver booking.

Man kan så spørge, hvor stort markedet er for udlejningsbiler i så lille en landsby, og svaret er enkelt.

”Vi har jo mange turister,” opklarer Christian Brandt, der har erkendt vigtigheden af en god hjemmeside.

”Det er jo ansigtet udadtil. Kunderne ser dig først her, så det skal være let for kunderne at finde din vare, og det er vigtigt at se præsentabelt ud.” mener han.

Ikke at bilhuset glemmer den fysiske adresse. Faktisk er de ved at bygge ud og samle to adresser til en. En ny stor bilhal skal kunne rumme både erhverv, brugte biler og et udvalg af fabriksnye biler fra Stellantis, i mærkerne Dacia, Renault, Peugeot, Fiat og Citroen, som bilhuset har solgt i mange år, men her er kontrakterne i skrivende stund endnu ikke på plads.

Christian Brandt i udstillingen, der i fremtiden gerne stadig skal rummer Stellantis’ mærker.

”Det satser vi jo på, sker,” håber Christian Brandt, der har drevet sin forretning siden 1983.

Redderens søn kan lide biler

”Min far var falckredder, så måske er interessen for biler kommet derfra. Jeg har hvert fald altid interesseret mig for biler,” forklarer Christian Brandt, der så en lidelsesfælle i Auto IT.

”Vi valgte Auto IT som leverandør, fordi de kender bilbranchen. Det betød også noget, at hjemmesiden integrerer fint med vores kundestyrings- og salgsprogram AutoDesktop, som de jo også laver. Vi var derfor sikre på, at Auto IT ville være rigtigt gode, frem for nogen, der måske laver hjemmesider til en restaurant. Her er det bedre at bruge nogle, som kender autobranchen og ved, hvad vi har brug for,” mener Christian Brandt.

Christian Brandt ved skrivebordet.

Udover biludlejning, så havde bilhuset brug for online-værkstedsbooking, som Auto IT også kunne levere.

”Her booker kunderne jo ind på alle tidspunkter af døgnet,” fortæller Christian Brandt. Men forandringens vinde blæser dog ikke så hårdt at bilhuset, er klar til at sælge biler online.

”Jeg syntes ikke efterspørgslen er der lige nu,” undskylder Christian Brandt.

Når markedet rykker rykker vi

”Men hvis markedet rykker i den retning, så kører vi den vej,” understreger han.

Han kan så passende springe på vognen via Auto IT, der allerede nu kan levere teknikken til online-salg.

Et ventilfjederkast væk i den nærliggende by Skærbæk, har Danmarks bedst sælgende Kia forhandler fire år i træk, Jørgen Hansen Biler, netop gjort det. Læs mere om ham her.

Læs mere om hjemmesider fra Auto IT her.

Læs mere om online markedsføring her.

Eller kontakt os i dag, for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for at få din forretning online.

Få EasyBooking på din hjemmeside. 

Få EasyRent på din hjemmeside.