Dejligt at kunderne kan gøre arbejdet selv

12 aug 2021 | Hjemmeside

Har du en hjemmeside og lejer biler ud? BillejeBornholm.dk har online-biludlejning med EasyRent fra Auto IT og en motor fra RentLog. Det fungerer rigtigt godt, mener indehaveren, der i år aldrig har haft så mange bookinger før.

I år vælter Bornholm med turister og en del af dem vil jo gerne leje biler.

Hos BillejeBornholm.dk kan det ske automatisk online, hvor indehaver Michael Thomsen siden maj har kørt med EasyRent fra Auto IT, med en motor fra RentLog. Det gør online-udlejning let og en tredjedel af udlejningerne foregår nu automatisk.

”Før skrev eller ringede folk ind og det var tidskrævende for os. Det er dejligt, at kunderne nu kan gøre arbejdet selv,” smiler Indehaver Michael Thomsen.

Manglede overblik
Han havde længe manglet et system, der kunne give et godt overblik. ”Når du har mange biler ude, nytter det ikke at bruge papir og blyant,” bemærker han.

Han fandt systemet RentLog, et internt system, der i samarbejde med Auto IT blev udvidet med online-delen EasyRent. Det gør, at besøgende selv kan booke biler på hjemmesiden.

Kunderne er jo også glade for, at de kan sidde hjemmefra og booke biler,” erfarer Michael Thomsen, der i år har fået rigtigt mange bookinger.

Derfor vælter det ind med bookinger
Det skyldes både øget markedsføring på Google, som har givet mere trafik på hjemmesiden, især fra yngre kunder, men mest at Bornholm på grund af Corona, har været overrendt af danskere.

De sidste to år, har vi haft ufatteligt mange turister på Bornholm. Det er næsten for meget. Vi har ikke biler nok til alle, og de mange turister kan ikke komme rundt, selv supermarkederne kæmper med at have varer nok på hylderne,” oplever Michael Thomsen.

I fremtiden forestiller han sig at have versioner på tysk og svensk, da mange Bornholmske turister typisk kommer derfra.

”Vi får også input fra kunderne, som vi løbende får ind i systemet. Her er Auto IT og Rentlog heldigvis lydhøre. Men det basale er sat i søen – man kan vælge biler, booke og betale, og vi får pengene ind automatisk. Det fungerer som det skal,” konstaterer en tilfreds Michael Thomsen.

Michael Thomsen, indehaver af BillejeBornholm.dk

Michael Thomsen, indehaver af BillejeBornholm.dk

 

UDLEJ BILER ONLINE

For bare 60 kr. pr. bil pr. måned* får du et komplet udlejningssystem, som sparer dig tid i hverdagen og gør det nemt for dine kunde at leje en bil i din forretning.

I samarbejde med de førende eksperter på området, RentLog, gør vi det nemt for dig at styre din udlejningsflåde. Med EasyRent kan du let leje biler ud via jeres hjemmeside, hvor kunderne automatisk kan alt fra booke til betaling.

 KLIK HER FOR AT SE, hvor lækkert det fungerer. Husk lyd!

2 hurtige fordele:

  1. Hold styr på skader, kilometerstand, brændstof, kopi af kørekort.
  2. Flyt bookinger, oprette priskategorier, kontrakttyper og lejebilstyper.

Vil du gerne vide mere om EasyRent så kontakt din konsulent her. 

*40 kr. pr. bil pr. måned over 100 biler. Oprettelse koster kr. 2000,- Priser plus moms.

Læs mere om EasyRent her

 

Få overblikket på biltorvet.dk

Som noget helt nyt tilbyder biltorvet.dk, at du som forhandler kan udstille dine lejebiler på biltorvet.dk.

Se test på Biltorvet her. 
Priser fra 20 kr. pr. bil pr. måned.

Interesseret? Klik her.