Kom med til Auto IT’s årsdag: Den datadrevne bilforhandler

17 apr 2024 | Auto IT

Reserver den 7. maj, hvor Auto IT afholder Årsdag i Middelfart. Her vil bilforhandlere lære, hvordan man kan sælge biler online, uden at køre ind i en digital mur af hackere, GDPR-regler og andre søm i dækket.

Store megatrends rykker bilbranchen i disse år – bilforhandlere bliver større, mere digitale og mere online. Udfordringer som hackerangreb, databrud og GDPR-overholdelse er nogle af de nye farer, som kan opstå i kølvandet.

Til Auto IT’s årsdag byder vi derfor ind med nyt omkring digitaliseringens muligheder i de megatrends, som foregår lige nu, men også på de farer og faldgruber, det fører med sig.

Årsdagen afholdes på Comwell, Karensmindevej 3 i Middelfart. Auto IT byder på frokost til de tilmeldte kl. 12, og derefter står programmet på indlæg om cybersikkerhed, tryg databehandling, mobility as a service, og hvordan bilforretningen kan effektiviseres ved brug af nye muligheder i AutoDesktop. Vi giver også et smugkig på den kommende AutoDesktop-platform.

Udførligt program følger, men du kan allerede nu tilmelde dig begivenheden tirsdag den 7. maj, der også indeholder mulighed for at deltage i ejermøde og generalforsamling om formiddagen for ejerkredsen.

 

TILMELD DIG HER