Jørgen Laursen er simpelthen fantastiske!

30 jan 2024 | AutoDesktop, Hjemmeside

Ved at udsende automatiske invitationer til anmeldelser på Trustpilot hævede Jørgen Laursen deres score med næsten 20 procent og sprang en kategori op.

Jørgen Laursen er simpelthen fantastiske!

Sådan lyder en af mange fem-stjernede anmeldelser hos bilhuset Jørgen Laursen i Midtjylland, hvor de nu i tre måneder har udsendt automatiske invitationer til at anmelde virksomheden på Trustpilot.

De automatiske invitationer sendes til alle kunder via AutoDesktop.

”Det er vi rigtigt glade for. Det er en fin løsning, som fungerer helt ukompliceret,” mener direktør Ole Hansen, der har sat det op, så han får en mail, hver gang en anmeldelse tikker ind, så han kan reagere på den, hvis det kræves.

”Tidligere passede Trustpilot bare sig selv og folk skrev kun derinde, når der var noget galt. Så vi har nærmest kun fået de dårlige anmeldelser. Jeg syntes, der manglede lidt gode anmeldelser for at vægte de dårlige, og man må sige, det har virket,” oplever Ole Hansen.

ER KONKURRENTEN BEDRE? – Derfor er anmeldelser en god idé

I de tre måneder, systemet har kørt i bilhuset, er der kommet så mange gode anmeldelser, at den samlede karakter er gået fra 3,6 til 4,2 stjerner, en stigning på 17 procent. Samtidigt er den overordnede dom gået fra middel til god, eller som det lyder på engelsk fra Average til Great.

Ole Hansen, direktør i Jørgen Laursen A/S, sørger for at sende invitationer til Trustpilot til sine kunder – det giver flere gode anmeldelser.

 

”Det er vi meget tilfredse med,” siger Ole Hansen, der valgte løsningen med de automatiske udsendelser, fremfor en løsning, hvor de opfordrer kunder via hjemmesiden til at anmelde.

”Vi tænkte, det er bedre at opfordre folk til at sende en anmeldelse, mens de er glade og har bilnøglerne i hånden, frem for en statisk opfordring på hjemmesiden, hvor vi risikerer kun at lokke de mindre tilfredse til at anmelde os,” mener direktøren.

Vil dit bilhus også udsende opfordringer automatisk til kunderne, så kontakt webafdelingen hos Auto IT, der hurtigt kan sætte det op. Prisen for at komme i gang er 1050 kroner og fra 109 kroner pr. måned pr. afdeling.

Læs mere om trustpilot-invitationer her

Læs mere om, hvorfor anmeldelser er en god idé