Skift til Biltorvet og spar masser af penge

7 aug 2017 | AutoDesktop

Mange forhandlere vrider sig, når regningen for annoncer til bilportaler og IT-kundestyringsprogrammer skal betales, især når man er en lille biks uden de store midler og opdager, at prisen nok engang har taget en ordentligt nøk opad i forhold til sidste år.

”De malker os for penge,” oplevede Mogens Kjærgaard, indehaver af AuNetto i Herning og Silkeborg. Han begyndte derfor sidste år at lede efter et alternativ. Det fandt han hos Biltorvet A/S, der kunne tilbyde en løsning til under halv pris, som han fik installeret. Løsningen indebar AutoDesktops mellempakke og annoncering på biltorvet.dk. AutoDesktop er et CRM- og salgsstyringsprogram med knap 50 integrationer til bl. a. finansierings- og forsikringsselskaber. Det gør, at oplysninger kun skal tastes én gang undervejs i salgsprocessen. Selv om det nye program var anderledes end det, han var vant til, gik skiftet fint.

 

”Jeg forventede, at det var værre. Jeg er glad for den måde programmet virker på,” siger han. Især er der en ting han er særligt fornøjet over. Nemlig at biltorvet.dk og AutoDesktop understøtter video. Noget han bruger meget på sine annoncer.

”Det er fedt, at biltorvet understøtter videoer,” siger han. Videoerne kan overføres direkte fra AutoDesktop til biltorvet.dk.

Han nyder også godt af de mange automatiske integrationer, som AutoDesktop har indbygget.

”Jeg bruger finansieringsmodulet til Nykredit og AL-Finans,” oplyser han. Med til AutoDesktop er også en app, som Mogens Kjærgaard flittigt benytter til at oprette prøvekørsler, når han står med kunder i salgsbutikken. Med app’en behøver han ikke at gå tilbage på kontoret og sidde foran pc’en, men kan lave prøvekørslen på stedet.

”Det fungerer fint og tager kun tre minutter,” siger han.

Ud med rudekuverterne
En anden forhandler, som også løb sur i de høje priser, er Bruno Boldt fra Top Car på Fyn. Han driver et lille kombineret værksted og bilsalgssted.

”Jeg omlagde firmaet og skulle i den forbindelse have sorteret ud i rudekuverterne,” fortæller han. Han valgte Biltorvets løsninger med AutoDesktop og biltorvet.dk.

DSC 0035 1

Bruno Boldt, Top Car

 

”Besparelsen er voldsom. Og jeg sælger det samme,” mener han og tager en tyk mappe ned fra en reol. Den indeholder slutsedler fra kunderne. En hurtig gennembladring viser, at kunderne kommer fra hele landet, lige fra Nordjylland til Nordsjælland.

”Man kan ikke sige, det kun er folk fra lokalområdet, som køber af mig. De ser bilerne på biltorvet.dk og henvender sig,” mener han.

Biler og kunder holder han også styr på via programmet AutoDesktop.

”Alt nyt skal man vænne sig til. Men AutoDesktop er let at have med at gøre, når først man har fået det under neglene,” siger han.

En måneds arbejde hentet på automatisering
Det er ikke kun små forhandlere, som sparer penge på at bruge AutoDesktop og biltorvet.dk. Pedersen & Nielsen er en af Danmarks største bilforhandlere. Her skiftede man til Biltorvet for omkring tre år siden.

”Vi har ikke oplevet en nedgang i salg, men en stor nedgang i arbejdsmængden,” siger salgschef Michael Scade fra Pedersen & Nielsen i Frederikshavn.

”Integrationen mellem vores bogføring og fakturering er noget, vi virkelig sparer meget tid på. Hos os skal sælgerne selv stå for fakturering. Før vi fik AutoDesktop, skulle vi skrive alt ind, moms, priser osv. I dag kører det helt automatisk. Jeg vil vurdere, at vi i hvert fald sparer et kvarter pr. bil. Og vi sælger omkring 550 biler om året, så det bliver jo til en del timer på årsbasis,” siger han. Et hurtigt overslag viser, at det svarer til ca. en måneds fuldtidsarbejde.

Sparer 25 minutter pr. bil
En anden forhandler som også sparer tid, er nybilsforhandleren Skanderborg Bilcentrum, der forhandler Suzuki, Dacia og Renault. Her er besparelsen endda endnu større. Bilhuset skiftede til AutoDesktop og Biltorvet for tre måneder siden – og det er gået godt.

DSC 0060 1

Jens Dalsgaard, Skanderborg Bilcentrum

 

”Det kører bare. Det er nemmere for os at lave en beregning af bilens pris og vi tager aldrig mere fejl af bilerne. Det kunne vi godt før, og det kostede os som regel penge, fordi kunden fik mere end han betalte for,” oplyser sælger Jens Dalsgaard. Udover at den slags irriterende fejl er udryddet, har programmet også betydet en konkret og meget stor tidsbesparelse i bogføringen.

”Jeg vil vurdere, at vi her sparer 25 minutters administration pr. bil,” oplyser sælger Jens Dalsgaard.

Det skyldes især, at man med AutoDesktop kun skal oprette kunden ét sted. Før i tiden brugte bilhuset tid på at skrive kunderne ind i bogføringssystemet, men det slipper man altså for i dag, fordi data overføres automatisk.

Autoforhandlere kan få installeret AutoDesktop for 59 kroner for den mindste pakke. Annoncer på biltorvet.dk betaler man 99 kroner for i abonnement pr. måned og 1,25 kroner pr. bil pr. dag. Integration fra AutoDesktop og egen hjemmeside er også muligt. Læs mere i faktaboksen herunder:

 

Faktaboks:

AutoDesktop

Programmet samler dine salgsaktiviteter ét sted. Slut med at taste ting ind to gange og bruge flere programmer samtidigt. AutoDesktop er et moderne værktøj til at organisere dine biler og kunder, så du kan arbejde med det i alle faser af salgssituationen. Det er også et annonceringsværktøj, hvor du nemt kan sætte dine brugte biler til salg på bl.a. biltorvet.dk og andre bilportaler. For at gøre din hverdag nemmere, er AutoDesktop fuldt integrerbart med dit bogholderisystem, og en del funktioner kan også bruges blot vha. en smartphone. AutoDesktop er sammensat af moduler, så du kan få de funktioner, din hverdag kræver. Der er specifikke pakker til dig, der er brugtvognsforhandler, mellemstor forhandler og autoriseret forhandler. Modulopsætningen betyder, at du ikke betaler for funktioner, som du alligevel ikke har brug for.

Se den fulde prisliste og læs mere om programmet her:

/autodesktop/

 

Biltorvet.dk

Biltorvet.dk har over en halv million besøgende hver måned. Designet er enkelt og moderne. Det sikrer nem navigation og giver et stilfuldt udstillingsvindue for dine bilannoncer. Portalen understøtter video og har ingen begrænsninger for, hvor mange billeder du kan vise af dine biler. Biltorvet.dk er også optimeret til at fungere rigtigt flot på mobiltelefoner, som mange kunder benytter, når de søger efter biler.

Se annonceringspriser her:

/biltorvet/

 

 

DSC 0038 1Bruno Boldt, Top Car