Stor rabat på afgiftsværktøj til AutoBranchens medlemmer

21 feb 2022 | Estimatic

Ny aftale sikrer stor rabat på afgiftsberegneren Estimatic til de bilforhandlere og værksteder, som er medlemmer af AutoBranchen Danmark.

Der er netop indgået en favorabel aftale mellem AutoBranchen Danmark og Auto IT, som giver stor rabat til medlemmerne på Estimatic – et semiautomatisk værktøj til fastsættelse af handelsværdien af brugte biler og beregning af registreringsafgift.

”Mange af vores medlemmer har behov for værktøjet til beregning, derfor er vi glade for at kunne tilbyde det som en del af vores medlemsfordele,” siger Henrik Bitzer, Partnerskabschef hos AutoBranchen Danmark.

”Vi er altid på jagt efter produkter og ydelser som enten giver vores medlemmer mulighed for at spare penge eller kan give dem en ekstra indtjening. Estimatic falder meget godt i tråd med det, da det både giver muligheden for en besparelse, men det giver også en processoptimering,” uddyber Henrik Bitzer.

Udregning af værdien for en brugt bil og den følgende afgiftsberegning kan være en ret tidskrævende proces, hvor erfaringer viser, at Estimatic sparer forhandlere en halv til en hel time i administration pr. bil.

Værktøjet beregner registreringsafgiften på brugte eksport- og importbiler, samt kan lave L4-genberegninger.

Undgå bøvl med afgift
”Adgangen til systemet vil kunne aflaste forhandlere for en masse bøvlet administration og give større tryghed for korrektheden i beregningerne,” understreger Peter Larsen, kommerciel direktør for Auto IT A/S.

”Vi er sat i verden for at hjælpe autobranchen og derfor glade for aftalen. Vi har udviklet en god værdiberegner til import og leasingbiler så hvad er mere naturligt end at dele den med bilforhandlere? Vi er jo branchens eget IT selskab og derfor er det oplagt at arbejde sammen med interesseorganisationer som AutoBranchen Danmark. Vi har et ønske om at dække branchen bredt, og med denne aftale har vi nu et hattrick med de tre store, hvor Bilbranchen DI og DBFU er de to andre,” uddyber Peter Larsen.

Rabatten gør at forhandlere starter på billigste trin og derfor kun skal betale 25 kroner pr. beregnet sag, mod normalprisen på 50 kroner. Desuden er der intet startgebyr eller abonnement.

Medlemmer af brancheorganisationen skal blot oplyse medlemsnummer til Auto IT for at få rabatten.

 

Læs mere om Estimatic her

Læs mere om forhandleres erfaringer med Estimatic

Læs mere om ADBK her

Det koster det

Medlemmer af AutoBranchen Danmark placeres på laveste pristrin, som i skrivende stund er 25 kr. pr. beregning/vurdering.

Man betaler kun for de beregninger, som gennemføres. Man kan således ophøre med brugen af systemet når som helst. Ordningen er ikke forbundet med et abonnement eller bindinger.

Sådan tilmelder du dig

Send vores support en mail, hvor du noterer, at du er medlem af AutoBranchen Danmark.

Ikke medlem af AutoBranchen Danmark? Bliv medlem her. Husk, at vi også har et samarbejde med DBFU og Bilbranchen DI.