Glædelig jul og godt nytår!

28 nov 2019 | Auto IT

2019 var året, hvor AutoDesktop blev markedsledende og Samtykke.Net rundede millionen. Det var også året, hvor vi lavede hjemmeside nummer 100 og stiftede en helt ny afdeling og blev et mediebureau. Vi skiftede også navn. Se dette og mere i direktørens julehilsen og nytårstale til dig lige her.

Det var igen, igen et vildt år for Biltorvet. Vi skiftede navn til Auto IT, for nu skal en ny retning skydes ind – vi kører mere hen imod at hjælpe bilforhandlere med online markedsføring og det inkluderer meget mere end en hjemmeside og en bilportal. Det kræver en helhedsindsats på Google, Facebook, hjemmesider osv. Det kan vi nu styre og hjælpe med. Læs mere om det her, her og her.

Vi startede også for alvor op for Power BI, hvor forhandlere får helt nye og moderne digitale veje til at styre bilbutikken og effektivisere salget – nemlig ved at heftig brug af data.

Men der er også godt gang i de gode, gamle produkter som biltorvet.dk og AutoDesktop. Sidstnævnte er nu markedsledende, når det handler salg af nye biler. Tilkøbsproduktet Samtykke.Net, som hjælper bilforhandlere med at indsamle samtykke og overholde GDPR-regler, rammer 1.000.000 indsamlede samtykker lige om lidt.

Biltorvet kører stejlt op mod 45.000 annoncer, og står foran en relancering til sommer. Derudover er den gratis bytteprisfunktion, der er installeret på biltorvet.dk og på mange forhandlerhjemmesider en stor succes – den har givet forhandlere 34.000 leads i år, og apropos hjemmesider, så sprøjter vi også dem ud lige for tiden, hvor vi har rundet de 100 stk. i år.

Faktisk er væksten så høj lige nu, at vi for andet år i træk er blevet kåret som gazellevirksomhed. Det er vi naturligvis stolte af.

Så alt i alt – et vildt år. Det bedste er, at næste år bliver endnu vildere. For behovet ude hos forhandlere har aldrig været større og mere nødvendigt, og i den forbindelse vil vi gerne takke alle vores samarbejdspartnere. Vi er ejet af bilforhandlere, og det glemmer vi aldrig – det må du heller ikke: Brug os til dit IT i din bilforretning – vi laver ikke andet.

Glædelig jul og godt nytår – se julehilsenen fra direktør Claus Nyboe her: