Jørgen sælger masser af biler med billige annoncer

15 jan 2021 | Biltorvet.dk

På Bondes Auto skiftede de for mange år siden til udelukkende at bruge biltorvet.dk. De gjorde det for at spare penge på annoncering og det har de aldrig fortrudt. Nu anbefaler ejermand Jørgen Bonde andre til at gøre det samme.

”Det blev for dyrt.”

Så kort kan Jørgen Bonde formulere sin beslutning om at skrotte den dyre annoncering på bilportaler og udelukkende bruge biltorvet.dk.

”Vi sælger det samme som før. Det har vi aldrig fortrudt,” uddyber han.

Bondes Auto sælger omkring 100 biler om året og holder til på Kirstinehøj på Amager. Jørgen har kørt bilbutik i præcis 20 år 02. 2020, altså februar i år. Men han har været i branchen dobbelt så længe. Han startede tidligt som 14-årig med at rode med knallerter og allerede som 16-årig havde han opgraderede sig selv til at sælge motorcykler sammen med sin far fra carporten i Dragør.

Gratis reparationer
Senere drev han et finansieringsselskab, hvor han finansierede 80-100 biler om året, men da bilforhandlere begyndte selv at tage finansieringsforretningen ind, var der kun de dårlige betalere tilbage, og det tjener man ikke penge på.


Jørgen Bonde anbefaler alle at bruge den billige bilportal biltorvet.dk.

I år 2000 stiftede han derfor Bondes Auto sammen med sin far, hvor de fik bygget de bygninger som forretningen består af i dag på Kirstinehøj – lige ved siden af Tesla.

”Som vi lejer noget plads ud til.” Grunden er nemlig rigeligt stor til de omkring 50 biler, der er placeret hele vejen rundt om huset, som indeholder både synshal og værksted.

”Det er også noget, vi lejer ud,” siger Jørgen, som har valgt kun at koncentrere sig om bilsalg – og det med nyere, brugte biler, typisk de små under mellemklassen.

Ingen af dem er i øvrigt dieselmaskiner.

”Jeg syntes, de står for længe uden at blive solgt,” undskylder han.


Jørgen Bonde sælger og køber kun biler, som er i orden – og helst ikke nogen dieselbiler.

Til gengæld er det vigtigt for ham, at bilerne ikke fejler noget, når han køber dem.

”Jeg gider ikke nogen rustbunker. Vi vil kun handle med ordentlige biler. Til gengæld giver jeg så også prisen for dem. Andre forhandlere sender derfor mange biler min vej. Det gør jo så også, at jeg kan yde 100 procent garanti. Om det så bare er en pære, der skal skiftes, så gør vi det uden beregning,” fortæller Jørgen, der dog understreger, at det ikke er en livstidsgaranti, men de lovpligtige seks måneder, der er tale om.

Det er med til at tiltrække og fastholde kunderne.

Meget bedre end vi troede – sådan øgede bilhus salget

”Jeg giver da gerne den pære væk, eller en udstødning, hvis det kan få kunden til at tale pænt om mig. Det virker bedre end en annonce i EkstraBladet. Nogle gange kan det godt betale sig at betale ud af potten,” siger han.

Satsningen giver pote. Udover biltorvet.dk, bruger han ikke en krone på annoncering, og har ikke gjort det i mange år. Andre bilportaler er blevet skåret fra.

”Jeg syntes, det var virkeligt dyrt, og det ville jeg ikke finde mig i. Så jeg opsage alt og har kørt med biltorvet.dk lige siden. Det er cirka otte år nu og jeg sælger det samme, som jeg altid har gjort. Jeg vil klart anbefale alle andre til at gøre det samme. Det kan ikke betale sig at betale for de dyre portaler,” erfarer han.

De dovne kunder
Bilerne udenfor står tæt, men i udstillingen er der kun fire-fem biler og masser af plads omkring dem.

”Det er fordi, folk kommer ikke ind,” forklarer Jørgen.

I stedet vandrer kunderne rundt uden for og kigger på salgsbilerne. Halvdelen køber bilerne, stort set ubeset og uden at have kørt dem.

Auto IT hjælper stort værksted med lille bilsalg

”De stoler på mig,” mener Jørgen og forklarer, at omkring to tredjedele af kunderne har købt af ham før eller blevet anbefalet af nogen, som har købt.

Mange kunder bliver også sendt til huset fra andre bilforhandlere, som ikke lige har en nyere brugt bil i den klasse, som han fører. Resten er strøgkunder, som er tiltrukket blandt andet af annonceringen på biltorvet.dk, samt et helt nyt initiativ, hvor bilannoncerne deles på Facebook. Det er noget som Biltorvet klarer automatisk og helt uden beregning.


Jørgen Bonde byggede bilhuset sammen med sin far.

”Vi sagde ja, tak, fordi vi bruger Facebook, hvor vi selv har lavet opslag et par gange om ugen. Nu kører det tre gange om ugen, og det er dejligt at slippe for arbejdet, så vi ikke skal koncentrere os om det længere,” mener Jørgen Bonde, der godt kan mærke interessen stige.

”Vi får masser af respons på bilerne. Folk både ringer og skriver til os, at de har set den og den bil på Facebook, og vil høre mere. Det er vi jo glade for,” fortæller Jørgen, der også har købt ind på en hjemmeside fra Auto IT og har bilsalgsprogrammet AutoDesktop. Digitalt er han derfor klædt på fra top til tå af Auto IT.

Slut med mavefornemmelser – bilhus styres med knuste tal

”Det er vi absolut tilfredse med, også fordi det er billigere end man tror,” mener Jørgen, der slutter med at love at bruge en feature, som han lidt havde besluttet sig for ikke at bruge. Nemlig den gratis byttebilsberegner, som alle bilforhandlere, der annoncerer på biltorvet.dk kan få på deres hjemmeside gratis.

”Jeg har været lidt tilbageholdende, fordi jeg syntes, priserne var for upræcise. Jeg vil hellere have dem ned i butikken med bilen og tale med dem om prisen. Nu kan jeg godt se, at funktionen jo netop ikke er en facitliste, men ligger op til, at man får dem talt ned i butikken, så det kan godt være, jeg lige giver det en chance til,” smiler han.

GØR SOM JØRGEN – SÆLG BILER BILLIGT PÅ BILTORVET.DK – KLIK HER FOR AT HØRE MERE